Landscape Journal’s editorial office moves to University of GA

Check it out! Landscape Journal has a new editorial team and got a nice write-up in the University of Georgia’s The Red and Black:

… Landscape Journal, has chosen a new location to house its editorial offices the University of Georgia’s College of Environment and Design.

See the full article here.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s